Γεώργιος Μιχαήλ Γεωργακόπουλος  MD, FEBOPRAS

Πλαστικός Χειρουργός

σώμα πρόσωπο στήθος

 

Επικοινωνία:

 

Μαρίνου Αντύπα 15

 

16345 Ηλιούπολη, Αθήνα

 

Τηλέφωνα ραντεβού:

 

σταθ: 2109769609

 

κιν:    6972242599

 

E-mail: info@gmgeorgakopoulos.com

 

 

 

 

 

 

Επίσημο μέλος:

Η επίδραση του ήλιου στο δέρμα μπορεί να αλλοιώσει τη δομή του και να οδηγήσει στη δημιουργία κηλίδων, πανάδων ή φακίδων και ρυτίδων (φωτογήρανση).

Οι θεραπείες φωτοανάπλασης από την άλλη χρησιμοποιούν το φως με σκοπό την αναστροφή και θεραπεία των αλλοιώσεων αυτών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η τεχνολογία E-Light βελτιώνει την εμφάνιση του πρόωρα γηρασμένου από την επίδραση του ήλιου δέρματος, αποδομεί τις ηλιακές/γεροντικές κηλίδες (πανάδες), τα περισσότερα από τα καλοήθη στίγματα και την ερυθρότητα που δημιουργείται από σπασμένα τριχοειδή, μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται φωτοανάπλαση.

 

Με τη μέθοδο αυτή το δέρμα αποκτά μια πιο νεανική όψη χωρίς να επηρεαστεί η καθημερινότητα και χωρίς να χρειαστεί να απέχει κανείς από την εργασία και την κοινωνική του ζωή.

Πρόκειται για μία νέα τεχνολογία η οποία σε βάθος χρόνου επαναφέρει την χρωματική ομοιομορφία και βελτιώνει την υφή του δέρματος του προσώπου, των χεριών και του ντεκολτέ.

 

Ο σημερινός τρόπος ζωής δεν επιτρέπει μεγάλα χρονικά περιθώρια για ανάρρωση μετά από μία πιο επεμβατική διαδικασία, όπως το χημικό ή laser peeling και γι’αυτό η μέθοδος E-Light είναι η καλύτερη επιλογή για μια καθολική βελτίωση της ποιότητας του δέρματος με ελάχιστο χρόνο ανάρρωσης.

 

Η μέθοδος βελτιώνει μια σειρά βλαβών του δέρματος, όπως:

 

• πανάδες,

• κηλίδες,

• σπασμένα τριχοειδή αγγεία,

• τηλεαγγειεκτασίες

• ερυθρότητα

 

Η μέθοδος λειτουργεί ως εξής:

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας η φωτεινή ενέργεια απορροφάται από την ανεπιθύμητη μελανίνη και μετατρέπεται σε θερμότητα με αποτέλεσμα την καταστροφή της. Την ίδια στιγμή η ενέργεια απορροφάται και από τα αγγεία της περιοχής μέσα στα οποία αυξάνεται η θερμοκρασία και θρομβώνονται.

 

Άμεσα μετά την θεραπεία η ανεπιθύμητη μελανίνη έχει διασπαστεί χωρίς όμως να επηρεαστεί το γύρω φυσιολογικό δέρμα. Τα ανεπιθύμητα αγγεία που προκαλούν τις τηλαγγειεκτασίες έχουν υπερθερμανθεί με αποτέλεσμα την θρόμβωση και συρρίκνωσή τους.

 

Στις επόμενες εβδομάδες τα σωματίδια της κατεστραμένης μελανίνης και των θρομβωμένων αγγείων  απομακρύνονται από την περιοχή από τον ίδιο τον οργανισμό με αποτέλεσμα την εξομάλυνση των δυσχρωμιών.

 

Η διπολική ραδιοσυχνότητα του συστήματος E-light δρά στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, αυξάνοντας τη θερμοκρασία, με αποτέλεσμα την αναδιάταξη των ινών κολλαγόνου που ήδη υπάρχουν αλλά και την ενεργοποίηση των ινοβλαστών για την παραγωγή νέου κολλαγόνου με αποτέλεσμα:

• σύσφιξη του δέρματος

• μείωση των ρυτίδων