Γεώργιος Μιχαήλ Γεωργακόπουλος  MD, FEBOPRAS

Πλαστικός Χειρουργός

ΕΤΕΡΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

 

Ετερόλογη μεσοθεραπεία είναι η έγχυση με πολύ λεπτή βελόνα βιταμινών, ιχνοστοιχείων, αμινοξέων, υαλουρονικού οξέως, φαρμακευτικών ουσιών στο δέρμα ή και στον λιπώδη ιστό, ανάλογα με το πρόβλημα που επιθυμούμε να βελτιώσουμε.

 

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για:

 

Ενυδάτωση & Σύσφιξη δέρματος:

 

Με το πέρασμα του χρόνου η κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα ελαττώνεται με συνέπεια τη μείωση της παροχής οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών στα κύτταρα και τη συσσώρευση τοξινών.

Αυτό οδηγεί στη θολή, γερασμένη όψη του δέρματος, με έλλειψη σπαργής και ελαστικότητας που παρατηρείται σε μεγάλες ηλικίες.

Με τη μεσοθεραπεία προσφέρουμε κατευθείαν στο δέρμα τις θρεπτικές αυτές ουσίες με αποτέλεσμα την ενεργοποίηση του μεταβολισμού των κυττάρων και την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου.

 

Η θεραπεία χρησιμοποιείται για την ενυδάτωση, σύσφιξη και αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ.

Μετά τη θεραπεία οι ασθενείς αναφέρουν πως αισθάνονται το δέρμα τους πιο ξεκούραστο, σφιχτό και λαμπερό.

Η μεσοθεραπεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί συμπληρωματικά με άλλες θεραπείες, όπως το Botox, την ανάπλαση με laser/IPL, τη μέθοδο των πολλαπλών μικρονηγμών (microneedling) ή το χημικό peeling.

 

πρόσωπο σώμα στήθος

 

Επικοινωνία:

 

Μαρίνου Αντύπα 15

 

16345 Ηλιούπολη, Αθήνα

 

Τηλέφωνα ραντεβού:

 

σταθ: 2109769609

 

κιν:    6972242599

 

E-mail: info@gmgeorgakopoulos.com

 

 

 

 

Επίσημο μέλος: