Γεώργιος Μιχαήλ Γεωργακόπουλος  MD, FEBOPRAS

Πλαστικός Χειρουργός

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

 

Μετά από μεγάλη απώλεια βάρους τις περισσότερες φορές παρατηρείται χαλάρωση και περίσσεια δέρματος στην κοιλιά, τους γλουτούς και την έξω επιφάνεια των μηρών. Αυτό είναι πολύ απογοητευτικό για κάποιον που προσπάθησε τόσο ώστε να χάσει όλο αυτό το βάρος.

 

Η κυκλοτερής κοιλιοπλαστική δίνει τη δυνατότητα σον πλαστικό χειρουργό να αφαιρέσει την περίσσεια του δέρματος από όλη την περιφέρεια του κορμού και ταυτόχρονα να συσφίξει τους κοιλιακούς μυς, να επαναφέρει τους γλουτούς στη σωστή θέση και να βελτιώσει το περίγραμμα της έξω επιφάνειας των μηρών.

 

Η επέμβαση αυτή δημιουργεί μια κυκλοτερή ουλή που περιβάλλει την κατώτερη κοιλιακή χώρα  και τη μέση, ακριβώς πάνω από τους γλουτούς, η οποία μπορεί να κρυφτεί εύκολα κάτω από τα περισσότερα εσώρουχα ή μαγιό. Το χειρουργείο διαρκεί 3-4 ώρες και γίνεται με γενική αναισθησία.

 

Μετεγχειρητικά απαιτείται ανάπαυση για 10-14 ημέρες πριν επιστρέψει ο ασθενής στις καθημερινές του συνήθειες. Η επιστροφή στην έντονη σωματική άσκηση απαιτεί συνήθως 4-6 εβδομάδες.

 

πρόσωπο σώμα στήθος

 

Επικοινωνία:

 

Μαρίνου Αντύπα 15

 

16345 Ηλιούπολη, Αθήνα

 

Τηλέφωνα ραντεβού:

 

σταθ: 2109769609

 

κιν:    6972242599

 

E-mail: info@gmgeorgakopoulos.com

 

 

 

 

Επίσημο μέλος: